Noi detalii cutremurătoare în cazul doctoriței din Botoșani, moartă la 26 de ani. Ultimul videoclip al Dianei

Ies la iveală noi detalii în cazul morții doctoriței de 26 de ani, din Botoșani! Potrivit surselor Realitatea PLUS, tânăra suferea de depresie, pe care de altfel a ascuns-o de toată lumea. Vecinii spun că tânăra s-ar fi certat în urmă cu doar câteva zile cu un băiat, iar de atunci nu ar mai fi auzit nimic de ea.

Diana venise de la Botoșani la Iași hotărâtă să devină medic. A urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie, iar la 26 de ani era rezident în cadrul Spitalului de Oncologie „Victoria”.

În ultimul videoclip în care apare, ca invitată într-o emisiune locală, tânăra doctoriță a vorbit despre visul devenit realitate și despre cât de implicată este în meseria sa.

„Meseria pe care o practic este una destul de dificilă, însă așa cum ați spus și dv., eu fac asta cu foarte multă pasiune și asta face ca lucrurile să fie mult mai ușoare și mult mai plăcute pentru mine. În același timp cred că pentru calitatea actului medical și pentru sănătatea mea psiho-emoțională este important să nu mă implic atât de tare”, a spus Diana Alexandra în cadrul emisiunii.

Tânăra locuia singură în apartamentul din centrul orașului, iar zilele trecute, a recurs la un gest pe care nimeni nu și-l poate explica: a băut peste un litru de antigel. Aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio.

Potrivit presei locale, fratele ei ar fi fost cel care a găsit-o inconștientă. Doctorița a fost transportată de urgență la spital, unde a stat internată și intubată. Tot acolo, tânăra s-a stins din viață.

Apropiații doctoriței au declarat anchetatorilor că tânăra nu ar fi fost implicată într-o relație. De cealaltă parte, portatul complexului unde locuia victima spune că aceasta s-a certat recent cu un băiat. Atunci, doctorița ar fi aruncat cu ghivece de flori pe hol.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Sursa: realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *