FOTO Un botoșănean s-a prăbușit din picioare în poarta cimitirului. Doi polițiști de frontieră au sărit în ajutorul lui

Un botoșănean s-a prăbușit din picioare în poarta cimitirului. Norocul acestuia a fost că doi polițiști de frontieră se aflau în zonă și i-au oferit primul ajutor până la sosirea ambulanței.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în localitatea Cotu Miculinți. Cei doi polițiști din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, Gabriel și Ciprian, patrulau în zona respectivă, iar la un moment dat, au ajuns în apropierea cimitirului din localitate.

Gabriel a observat în oglinda retrovizoare un grup de persoane care ieşeau pe poarta cimitirului. În câteva secunde a văzut că unul dintre bărbaţii din grup nu se simte bine, a oprit maşina şi în timp ce se îndrepta spre grup, bărbatul a leşinat.

Gabriel şi Ciprian nu au stat o clipă pe gânduri şi au preluat bărbatul inconştient, au reuşit cu greu să calmeze familia speriată şi au solicitat imediat sprijinul unei ambulanţe. Până la sosirea ambulanţei, poliţiştii de frontieră au acordat primul ajutor bărbatului de 41 de ani, care şi-a mai pierdut cunoştinţa de câteva ori, fiind nevoiţi să îi facă masaj cardiac pentru a-şi reveni.

Personalul medical l-a preluat pe Sorin și le-a transmis polițiştilor că intervenția promptă și acordarea primului ajutor sunt vitale pentru a salva vieţi. Gabriel şi Ciprian sunt polițişti cu 20 de ani de experiență.

Apelul făcut de o profesoară din Botoșani. Soțul său are nevoie de ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *