FOTO! Un fotbalist din Liga 3, în vârstă de 17 ani, a ajuns la FC Botoșani

Un fotbalist din Liga 3 a făcut pasul direct în SuperLiga României! Răzvan Bogdan Creț, în vârstă de 17 ani, a fost cedat de Lotus Băile Felix la FC Botoșani. Clubul din Seria 10 a Ligii 3 a primit și o sumă de bani de pe urma mutării, dar poate încasa și altele, în funcție de anumite realizări personale ale fotbalistului.

Lotus Băile Felix l-a cedat pe Răzvan Bogdan Creț la FC Botoșani

Lotus Băile Felix este o echipă care se axează pe creșterea jucătorilor tineri, iar acum a reușit să cedeze un fotbalist în SuperLiga României. Creț a împlinit recent 17 ani, la 29 mai, iar Lotus Băile Felix l-a adus de la LPS Bihorul Oradea. Fundașul a debutat în Liga 3 într-un meci din luna martie, cu CSM Satu Mare, dar a reușit să marcheze și un gol, într-o altă partidă.

Răzvan Bogdan Creț a fost luat de FC Botoșani în cantonamentul pe care moldovenii îl organizează în Austria, dar este greu de crezut că va fi parte din lot în momentul în care va debuta noul sezon al primei divizii.

Probabil, Creț va fi împrumutat de FC Botoșani sau va evolua pentru formațiile ”under” ale clubului din Moldova.

Lotus Băile Felix, mulțumită că a reușit să îl transfere pe Răzvan Bogdan Creț în prima ligă

Oricum, mutarea făcută de echipa din Liga 3 este una care i-a bucurat pe conducători, care speră să facă și alte astfel de transferuri în viitor, pe bani.

Un transfer făcut de o echipă din eșalonul trei către un club de Liga 1 nu poate decât să ne onoreze. Lotus Băile Felix a mai dat și în trecut jucători spre primul eșalon și sunt convins că o va mai face și pe viitor.

Creț a semnat și va pleca cu FC Botoșani în cantonamentul din Austria. A contat și faptul că FC Botoșani este un club care promovează jucători tineri și necunoscuți”, a declarat Alexa Krenek, președintele clubului Lotus Băile Felix, citat de Bihor Online.

Lotus Băile Felix a jucat în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3

Lotus Băile Felix s-a calificat la limită în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3, sezonul trecut. A terminat pe locul 4, ultimul care merge în grupa pentru calificarea în barajul de promovare în Liga 2, la egalitate de puncte cu locul 5, SCM Zalău, 27.

A terminat însă play-off-ul pe locul 4, cu 32 de puncte, înregistrând, în cele nouă meciuri programate, o victorie, două egaluri și șase eșecuri. A finalizat întrecerea la 13 puncte de locul 3, CSM Satu Mare, potrivit liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *