Tragedie! Medic din Botoșani, mort la 26 de ani

Un medic din Botoșani a murit la vârsta de 26 de ani. Diana-Alexandra Saucă, medic rezident în anul I la Spitalul privat de Oncologie „Victoria”, a decedat marți, 20 iunie 2023.

Aceasta se afla internată de câteva zile. Din păcate, organismul său nu a mai rezistat. Aceasta ar fi înghițit o cantitate de antigel, soluție folosită pentru răcirea motorului mașinii, scrie bzi.ro. Tânăra din județul Botoșani, care locuia în cartierul Green Park din zona Tătărași a fost găsită inconștientă și transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”. Din păcate, frumoasa doctoriță nu și-a mai revenit din starea de comă.

A mers de la Botoșani la Iași încă din timpul facultății pe care a urmat-o cu dedicare la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași.

„Nu mai știu când s-a întâmplat exact, dar destul de recent… A aruncat cu flori, ghivece de pe hol într-un băiat… Se certau. După, fata a vrut să plătească pagubele, să strângă, dar femeia de serviciu a spus că face ea. Altceva nu am mai auzit. Nu știu dacă era iubit sau o rudă, ceva… Era liniștită, nu prea o vedeau oamenii”, a menționat, pentru bzi.ro, portarul.

Diana va fi înmormântată la Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *