Cântăreață cu origini botoșănene, prinsă băută și drogată la volan

O cântăreață cu origini botoșănene a fost prinsă de polițiști băută și drogată la volan. Este vorba despre cunoscuta artistă Xonia, care a dezvăluit în mai multe rânduri că are origini botoșănene, mama sa fiind din Botoșani. Loredana Sachelaru, pe numele de scenă Xonia, este foarte ataşată de cea care i-a dat viaţă, susţinând că între ele este o relaţie specială.

Mama este din Botoşani, iar tata din Iaşi”, spunea Xonia.

Cântăreața Xonia a fost prinsă de polițiștii din Sectorul 2 al Capitalei băută și drogată la volan, scrie Antena 3 CNN. Mai mult decât atât, aceasta nu avea voie să conducă pe teritoriul României.

Agenții de poliție au oprit-o pe cântăreață pentru un control de rutină, însă au descoperit că femeia consumase și băuturi alcoolice, dar și substanțe interzise. Mai mult decât atât, artista nu deținea un permis de conducere valabil pe teritoriul României.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 04:00, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.  Xonia s-a ales cu dosar penal.

”Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră au oprit, vineri dimineața, în jurul orei 4.00, o mașină condusă de o femeie, pe o stradă din Sectorul 2. În urma verificărilor, polițiștii rutieri au stabilit că femeia care conducea autoturismul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. De asemenea, aceasta nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României. În acest caz a fost deschis dosar penal și se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul poliției.

One thought on “Cântăreață cu origini botoșănene, prinsă băută și drogată la volan

  1. NU avem asemena exemplare la noi !
    rusine sa ne fie noua ca sa nascut asa ceva este o eroare … de material gentic… o fi luat de pe la turci in anii de glorie ai fetelor noastre de dupa revolutie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *