Medic mort într-un accident rutier. Nenorocirea s-a produs pe trecerea de pietoni

Foto: pixabay

O cunoscută doctoriţă din Câmpulung Muscel, județul Argeş, si-a pierdut viaţa, joi după-amiază, într-un accident rutier. Femeia a fost lovită de un TIR, pe o trecere de pietoni. Liliana Teliban avea 66 de ani și era medic specialist Medicina Muncii Centrul Medical Parga Sat din Câmpulung Muscel, scrie gandul.ro.

Camionul, înmatriculat în Argeș, nici măcar nu avea voie să circule prin oraș, aflându-se într-o zonă interzisă autovehiculelor de mare tonaj.

Șoferul le-a spus anchetatorilor că a greșit drumul, dar aceștia cred că ar fi încercat să evite un control pe care îl făcea Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier.

Femeia a încercat să traverseze strada pe o trecere de pietoni, aproape de centrul oraşului, iar când mai avea de făcut doar câţiva paşi a fost lovită de TIR.

Doctorița ar fi intrat într-un unghi mort şi, astfel, șoferul nu a observat-o la timp. TIR-ul era deja oprit, pentru o altă persoană care a traversat în faţa doctoriţei, dar când a porni, a agăţat victima, care a fost aruncată la pământ. Femeia a murit, după câteva ore, la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru ucidere din culpă.

„Drum lin printre îngeri, Doamna Doctor!”

După aflarea morții sale, colegii de la Centrul Medical Parga Sat au transmis un mesaj de condoleanțe emoționant.

„Întreg colectivul Centrului Medical Parga Sat anunţă cu profundă durere dispariţia prematură într-un tragic accident a celei ce a fost Dr. Teliban Liliana, medic specialist Medicina Muncii, profesionist, coleg, prieten şi un suflet nobil. În toată activitatea de peste 20 de ani, în cadrul Centrului Medical, a fost un exemplu de competenţă, comportament şi modestie pentru tot personalul. Transmitem familiei Sincere Condoleanţe! Drum lin printre îngeri, Doamna Doctor!”, au transmis colegii îndureraţi, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *