Anunţ începere proiect „Dezvoltarea activităţii SC Belvedere SRL Botoşani”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SC BELVEDERE SRL anunță semnarea Contractului de finanțare nr. 316/POC/411/AS din data de 17.01.2023 pentru proiectul „DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC BELVEDERE SRL”, cod SMIS 159498.

Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă refacerea capacității de reziliență a societății BELVEDERE SRL, îmbunătățirea competitivității economice a societății si consolidarea pe piața locala si regionala in domeniul serviciilor de alimentație publica, prin realizarea unei investiții legate de dotarea si echiparea cu echipamente tehnologice performante si eficiente energetic.

Obiectivul general va  fi operaționalizat prin intermediul următoarelor obiective specifice:

  1. Dotarea cu echipamente performante noi, eficiente energetic, pentru desfășurarea activității de alimentație publica in condiții de maxima eficiență si exploatare eficiente din punct de vedere energetic. Toate echipamentele propuse spre achiziționare sunt echipamente eficiente energetic, eco-friendly, care nu implica utilizarea complementara a altor produse cu impact negativ asupra mediului înconjurător. Reducerea consumului de energie electrica implică automat reducerea emisiilor de CO2, echipamentele propuse având o durata lunga de exploatare, cheltuieli minime de întreținere și o fiabilitate ridicată;
  2. Consolidarea poziției pe piața locala de profil a BELVEDERE SRL, prin oferirea de servicii de alimentatie publica înalt calitative si cresterea productivitatii muncii în anul 3 de sustenabilitate a proiectului.

Perioada de implementare a proiectului este 17.01.2023 – 31.12.2023.

Valoarea totală a proiectului este de 4.080.534,59 lei, din care 2.447.544,99 lei valoare eligibilă nerambursabilă.

Proiect cofinanțat din FEDR-REACT EU si Bugetul de stat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020,  Axa prioritară 4 – Acțiunea 4.1.1. – Investiții in activități productive

 

Persoană de contact: Eugen TUDOSE – Manager de proiect

E-mail: [email protected]

Telefon: 0744.556.541

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *