FOTO & VIDEO Căutări disperate în lacul de la Stânca Costești. Un bărbat a intrat în apă și nu a mai ieșit

Căutări disperate au loc joi, la prânz, în lacul de la Stânca Costești, acolo unde un bărbat a intrat în apă și nu a mai ieșit. Potrivit reprezentanților, ISU Botoșani, pompierii au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 40 ani, care a intrat în apele Lacului de acumulare Stânca-Costești și nu a mai ieșit la suprafață.

Din primele informații, botoşăneanul era cu un prieten, care a încercat să îl salveze. Nu a reușit și a sunat la 112 după ajutor.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești cu o barcă, un echipaj al Sectorului Poliției de Frontieră Stânca, cu o ambarcațiune, precum și o ambulanță aparținând SAJ Botoșani.

„De asemenea, a fost solicitat și sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Judeţului Neamț, pentru a completa echipa de scafandri. Până la sosirea acestora la caz, pompierii și polițiștii de frontieră efectuează căutări cu bărcile. Misiunea este îngreunată de curenții puternici”; precizează ISU Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *