Amenzi și lemne confiscate în urma unei acțiuni a polițiștilor botoșăneni

Amenzi și lemne confiscate în cadrul acțiunilor organizate, la nivelul județului Botoșani, în baza Planului comun de acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier „Scutul Pădurii”.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bucecea, au depistat în trafic, pe strada Barierei, oraş Bucecea, o autoutilitară, condusă de un bărbat, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, împreună cu reprezentanții Cantonului Silvic Rediu-Botoșani, s-a stabilit că acesta transporta cantitate de 1,5  mc material lemnos, fără a deține documente care să ateste proveniența legală. S-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto, iar materialul lemnos a fost supus confiscări

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.5 Mihăileni, au depistat în trafic, pe strada pe DJ291B, din localitatea Mihăileni, județul Botoșani, o autoutilitară, condusă, de un tânăr de  24 ani, din județul Suceava, în timp ce transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, împreună cu reprezentanții  Ocolului Silvic Dorohoi, s-a stabilit că acesta transporta cantitatea de 2,91 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență sau transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 2000 lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

De asemenea. lucrătorii Poliției orașului Flămânzi – Formațiunea Rutieră, au depistat pe DE58, în localitatea Copălău, jud. Botoșani, o autoutilitară, condusă de un bărbat, din Suceava, în timp ce transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, împreună cu reprezentanții  Ocolului Silvic Flămânzi, s-a stabilit că acesta transporta cantitate de 2,5 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență sau transport. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Flămânzi, au depistat pe DJ208H, în localitatea Buda, comuna Coșula, o autoutilitară, condusă de un bărbat, din Suceava, în timp ce transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Flămânzi, s-a stabilit că acesta transporta cantitate de 1,18 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență sau transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 2000 lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *