Polițist din Botoșani atacat cu toporul de un tânăr. Individul, potolit cu focuri de armă

Un scandal sângeros a avut loc într-o comună din județul Botoșani. Un tânăr de 26 de ani a atacat cu toporul un polițist și nu a putut fi potolit decât cu focuri de armă. Din primele informații, tot scandalul ar fi început de la o șicanare în trafic.

Incidentul a avut miercuri noapte,  în jurul orei 23:30, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, de o persoană cu privire la faptul că în fața locuinței sale, din comuna Mihai Eminescu, are loc un scandal.

Agent de poliție atacat de scandalagiu

„Echipajul de poliție dirijat în locul indicat, a identificat apelantul, un tânăr de 26 de ani, care avea în mână un topor, cu care amenința alte două persoane, iar una dintre acestea era rănită. Polițiștii l-au somat să renunțe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Întrucât tânărul nu s-a supus somațiilor polițiștilor și a incercat să îi atace, lovindu-l pe unul dintre agenți, a fost executat un foc de armă înspre acesta, fiind rănit la nivelul gambei piciorului drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Ulterior, tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către unitățile de parchet competente, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și lovire sau alte violențe”, susține Nenișcu.

One thought on “Polițist din Botoșani atacat cu toporul de un tânăr. Individul, potolit cu focuri de armă

  1. Să dai aceeași știre săptămâni la rândul ,fara sa spui nimic concret,asta da presa.Sunteti de tot râsul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *