Ce a pățit o femeie din Botoșani, care a luat niște crini din zonele amenajate de primărie. Ieșea mult mai bine dacă mergea la florărie

O femeie din Botoșani, care a luat niște crini din zonele amenajate de primărie, a regretat amarnic. Ieșea mai ieftin dacă mergea la florărie și cumpăra florile.

Potrivit unei informări transmisă de Poliția Locală, duminică, 18 iunie, în jurul orelor 06:20, pe timpul patrulării în zona Bulevardului Mihai Eminescu, în dreptul imobilului de la nr. 36, polițiștii locali au surprins-o pe B.D., rupând flori (crini) din zonele amenajate de municipalitate.

„Având în vedere cele constatate, a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 400 lei potrivit prevederilor H.C.L. nr. 355/2011 – Normele de gospodărire, înfrumuseţare, păstrare a ordinii şi curăţeniei în municipiul Botoşani. Potrivit art. 3 lit. j) din H.C.L. nr. 355/2011 – este interzisă taierea, ruperea sau dezrădăcinarea arborilor, arbuştilor, lăstarilor plantaţi pe domeniul public sau privat al municipiului Botoşani, ori a florilor plantate în aranjamentele situate pe domeniul public sau privat al municipiului Botoşani, nerespectarea interdicției constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 400 lei la 1000 lei”, precizează Poliția Locală.

Un botoșănean a fugit din spital și se plimba gol prin oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *