Zece permise de conducere și șase certificate de înmatriculare reținute de polițiștii botoșăneni, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 43  evenimente, dintre care 41 au fost semnalate prin apel 112, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma intervențiilor și a activităților specifice desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 79.740 de lei.

Dintre acestea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind conviețuirea socială, iar 4 sancțiuni au fost aplicate pentru apelare nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere, 3 dintre acestea fiind reținute pentru depășirea vitezei legale, 2 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și 5 pentru alte abateri (depășire pe linie continuă, neutilizarea centurii de siguranță, folosirea telefonului mobil la volan) și 6 certificate de înmatriculare pentru modificări neomologate aduse autovehiculelor, transmite sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *