Botoșăneanul care a furat mașina cumnatului său și a produs un accident a fost reținut de polițiști

Tânărul care a furat mașina cumnatului său și a produs un accident a fost reținut de polițiști. Luni, 19 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Corni, județul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și conducere sub influența alcoolului.

”Din cercetări, a reieșit faptul că tânărul de 20 de ani, din comuna Corni, a sustras autoturismul cumnatului său, pentru a se deplasa la un prieten, fără a avea consimțământul bărbatului. Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiteii infracțiunilor menționate mai sus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *