FOTO! Percheziții domiciliare la Botoșani. Ce au căutat oamenii legii

Casele a doi botoșăneni au fost răscolite de mascați. S-a întâmplat luni, 19 iunie 2023, când polițiștii din cadrul Serviciului de Insvestigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Botoșani, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă sau locații folosite de către acestea, din comuna Stăuceni și municipiul Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate, au fost identificate și ridicate în vederea confiscării, cantitatea de 18.663 de țigarete (934 de pachete), de diferite mărci, de proveniență duty free, din Republica Moldova, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale de proveniență. Totodată a fost confiscată și suma de 5000 de lei, reprezentând numerar nefiscalizat, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

One thought on “FOTO! Percheziții domiciliare la Botoșani. Ce au căutat oamenii legii

  1. la Horia LA CARIERA CAND Viniti??aveti un coleg dea vostru lucreaza cu baietiii di la cotu miculint ii si cu pasaroi cumatru lui cu barda in masini..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *