Controale ale polițiștilor la Darabani și Flămânzi. Vezi rezultatele!

Acțiuni ale polițiștilor la Darabani și Flămânzi finalizate cu amenzi. Sâmbătă, 17 iunie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani împreună cu lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea infracțiunilor stradale și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul activităților au fost controlate 34 de autovehicule, au fost legimate 40 de persoane, au fost efectuate 9 testări etilotest iar, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 35 de sanțiuni contravenționale în valoare de 20.155 lei.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

Duminică, 18 iunie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de siguranță publică în piețe și târguri și prevenirea abaterilor la regimul rutier.

În cadrul activităților au fost legimate 42 de persoane, au fost controlate 15 autovehicule, iar, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 26 de sanțiuni contravenționale în valoare de 5510 lei, dintre care 15 fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *