Zeci de amenzi date de polițiștii rutieri botoșăneni, în numai o singură zi: Șoferi prinși cu viteză, fără centură de siguranță ori folosind telefonul mobil la volan

Zeci de amenzi au fost date de polițiștii rutieri botoșăneni, în urma unei acțiuni, care a avut loc pe 17 iunie 2023, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cadrul activităților au fost controlate 81 de autovehicule, au fost legimate 95 de persoane, au fost efectuate 32 de testări etilotest iar, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16.080 lei, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Un număr de 46 dintre amenzi au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002, respectiv depășirea regimului legal de viteză, neutilizarea centurii de siguranță, oprire neregulamentară, folosirea telefonului mobil la volan. Totodată au fost reținute în vederea suspendării, 5 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *