FOTO! Amplă acțiune a polițiștilor, la Săveni. Zeci de mașini au fost trase pe dreapta

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Săveni au organizat, sâmbătă, o acțiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea infracțiunilor stradale și creșterea gradului de disciplină rutieră, dar și pentru identificarea persoanelor care dețin/consumă droguri sau alte substanțe psihoactive, cu sprijinul lucrătorilor Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalitășii Economice și Serviciul de Ordine Publică, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților au fost legitimate 143 de persoane, au fost verificate două unități comerciale, au fost controlate 64 de autovehicule, au fost efectuate 24 testări etilotest iar, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 26 de sanțiuni contravenționale, în valoare de 4110 lei.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și două certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *