FOTO Nenorocire! Copil de patru ani mort într-un accident rutier

Un copil de patru ani a murit într-un accident rutier care a avut loc duminică, la Vaslui. Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Dr. Emil Juvara din orașul Murgeni, s-a produs un eveniment rutier.

Un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Murgeni, care se deplasa pe strada Dr. Emil Juvara, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat de 39 de ani, tot din Murgeni, care se deplasa în fața sa, pe aceeași direcție de mers, și care se angajase în schimbarea direcției de mers, spre stânga, intrând în coliziune cu acesta.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul unui minor de 4 ani, pasager în primul autoturism. Conducătorii autovehiculelor implicate au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *