Alte câteva zeci de localități din Botoșani intră sub Cod galben. Vezi ce avertizări transmit meteorologii!

Alte câteva zeci de localități din județul Botoșani au intrat, vineri după-amiază, sub avertizare Cod galben de vreme rea. Administrația Națională de Meteorologie a anunțată că între orele 17.45 și 19.00 se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului, averse care local vor acumula peste 20…25 l/mp în localitățile Dorohoi, Vorona, Hudești, Corni, Mihai Eminescu, Suharău, Tudora, Vlădeni, Cristești, Curtești, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Dersca, George Enescu, Hilișeu-Horia, Broscăuți, Pomârla, Roma, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna, Dimăcheni, Bucecea.

O a doua avertizare se referă la localitățile Botoșani, Mihai Eminescu, Curtești, Răchiți, Gorbănești, Stăuceni și Unțeni și este valabilă în intervalul 17.50- 19.30. În această perioadă de timp se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de dimensiuni mici, averse care local vor acumula 20…25 l/mp.

Acesta este cel de-al patrulea Cod galben de vineri. De altfel, în zona de Nord a județului Boșoșani au fost înregistrate precipitații sub formă de grindină.

FOTO A bătut grindina în județul Botoșani. „Gheața a fost cam cât cireșele de mare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *