O comună din Botoșani investește peste 16 milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare

retea canalizare, stiri, botosaniO comună din județul Botoșani investește peste 16 milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare. Este vorba de comuna Corni, care a beneficiar de bani guvernamentali pentru implementarea etapei a doua de înființare a rețelelor de apă și canal.

Primăria comunei Corni a lansat procedura de achiziție publică pentru desemnarea firmei sau firmelor care vor face proiectarea și execuția lucrărilor.

Proiectul de investiții, de 16,8 milioane de lei, este inclus în Strategia de dezvoltare locală a comunei Corni și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Durabilă.

In prezent in comuna Corni, exista o retea de alimentare cu apa si de canalizare partiala, care alimenteaza nevoile menajere ale locuitorilor aferenti comunei Corni. Pe diferenta ramasa, nu exista o retea de apa sau de canalizare, populatia isi asigura nevoile cu apa din cadrul fântânilor care nu au asigurată o protecţie sanitară.

Retea de distributie propusa spre extindere este repartizata in 10 tronsoane cu functiune gravitationala si are in componenta tuburi PEID cu diametru intre De 90 mm si 125 mm, realizata pe o lungime de Lt = 14.805 m.

Extinderea retea de canalizare- Retea de canalizare Apele uzate menajere vor fi deversate in statia de epurare existenta a comunei Corni, judetul Botosani, pe reteaua de canalizare proiectata în lungime de Lt = 14.689 m.

O firmă din Botoşani construieşte un campus pentru Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava. Lucrările au demarat joi

One thought on “O comună din Botoșani investește peste 16 milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare

  1. Atentie duamna de la CJ SA NU FAC LA FEL CA LA AVREMENI UNDE SAU BAGAT 7 MILIONAE DE EURO IN PAMANT DAR NU ARE APA ! CUM SA BAGI IN PAMANT ATAT BANI {nu se stie suma reala} NU AI SURSA DE APA DAR TU BGI IN PAMANT BANI DE BANI ! CERT ESTE CA ACUM OMU SE LIMBA CU maybacu PRIN SAT MANDRU DE REALIZARIE SALE ! RUSINE DUOAMNA DE LA JC ! ESTI PARTAS LA FURACINEA DE MILIOANE DE EURO ! FA O ANCHETY CU SIFONATORI D BANI PUBLII @ LUME DIN SAT SUPART … FAC
    OMANEII FANTAINI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *