FOTO! Grădini de Relaxare, Liniște și Învățare, la două grădinițe din Dorohoi. Au fost inaugurate joi, 15 iunie

Două grădinițe din municipiul Dorohoi vor avea grădini de relaxarea pentru preșcolari.

Este vorba de Grădini de Relaxare, Liniște și Învățare de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6, structură a Seminarului Teologic Ortodox Liceal ,,Sfântul Ioan Iacob ” Dorohoi și de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Alba ca Zăpada” – structură a Școlii Gimnaziale ,,Ștefan cel Mare” Dorohoi, care au fost inaugurate, joi, 15 iunie, în prezența primarului municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu și a inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Bogdan Suruciuc.

Proiectul vizează crearea unui mediu educațional potrivit conceptului GRLI, care pune accent pe alfabetizarea învățării, relaxării și liniștii, intr-un mediu special amenajat outdoor, pentru cei mici.

Conceptul Proiectului imprimă copiilor deprinderi și obișnuințe de ordine, libertate, diversitate, dar și un interes crescut de a cunoaște, explora și împărtăși noi experiențe. Frumusețea amenajării se datorează implicării voluntare a tuturor categoriilor de personal din unitățile menționate, dar și a părinților”, a declarat Bogdan Suruciu, șeful IȘJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *