Botoșăneni beți, puși pe scandal, amendați de polițiștii locali

Câțiva bărbați au fost amendați de polițiștii locali din Botoșani după ce au consumat alcool, iar apoi s-au apucat să înjure trecătorii pe stradă.  Miercuri, în jurul orei 14:45, ca urmare a unei sesizări telefonice, o patrulă s-a deplasat în
zona Bisericii Rosetti, constatând că un cetațean în stare de ebrietate se manifesta gălăgios, adresând cuvinte și expresii jignitoare trecătorilor.

„Având în vedere cele constatate, a fost dispusă sancționarea contraventională a numitul C.M.V. în vârstă de 60 ani, cu domiciliul în sat Roșiori, cu amendă în cuantum de 400 lei și îndepărtarea din zona”, spun polițiștii locali.

În aceeași zi, în jurul orei 14.25, pe durata patrulării pe Pietonalului Unirii, în zona Cinematografului, a fost identificat numitul R.I.M., într-o stare avansată de ebrietate, care adresa injurii trecătorilor, spre indignarea acestora, mai mult la apropierea patrulei de poliție locală, a adresat injurii și expresii jignitoare la adresa autorităților locale.

„Pentru fapta sa, numitul R.I.M. a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 400 lei potrivit Legii nr. 61/1991”, precizează Poliția Locală.

În jurul orei 18:10, polițistul local din Dispecerat, a sesizat patrula pedestră din zona Centru Istoric, cu privire la faptul că în dreptul imobilului din str. 1 Decembrie 1918 nr. 52, o persoană consumă băuturi alcoolice pe domeniul public. Aceasta a fost identificată, fiind dispusă sancționarea contravențională pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public.

Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice s-au aplicat un număr de 5 sancțiuni contravenționale, din care 3 sancțiuni cu amendă, potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991, iar faptele constatate și sancționate au fost pentru tulburarea liniștii publice.

O femeie și-a uitat poșeta pe o tarabă din Piața Centrală din Botoșani. Ce reacție a avut comerciantul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *