Acțiune a polițiștilor și jandarmilor botoșăneni pentru prevenirea infracțiunilor silvice. Zeci de mașini și două societăți comerciale, verificate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu  Garda Forestieră Suceava, Ocolul Silvic Botoșani și Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani au organizat, pe 14 iunie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale în domeniul silvic, pe raza municipiului Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 30 de autovehicule și  2 societăți comerciale, iar în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Totodată, a fost confiscat un metru cub de matarial lemnos, în valoare de peste 2.000 de lei și a fost constatată o infracțiune.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 291 C, în comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Dorohoi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta material lemnos fără a deține documente de însoțire.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de un metru cub de material lemnos, a fost supusă confiscării, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *