Comunicat de presă: ,,Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în comuna Drăgușeni, județul Botoșani”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

C3 – Managementul deșeurilor

 ,,ÎNFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DEȘEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR ÎN COMUNA DRĂGUȘENI, JUDEȚUL BOTOȘANI”

Beneficiar: COMUNA DRĂGUȘENI

Titlu apel de proiecte: PNRR/2022/C3/S/I.1.A

Obiectivele proiectului:

Obiectiv general: Accelerarea procesului de extindere și modernizare a sistemelor degestionare a deșeurilor în România cu accent pe colectarea separată, măsuri de prevenție,reducere, reutilizare și valorificare în vederea conformării cu directivele aplicabile și tranzițieila economia circulară.

Obiectiv specific: Dezvoltarea unui management al deșeurilor eficient, prin suplimentareacapacităților de colectare separată, pregătire pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor învederea continuării procesului de conformare cu prevederile directivelor specifice și a tranziției la economia circulară.

Valoarea totală a proiectului:3.830.913,04 lei

Data începerii și finalizării proiectului: 24.04.2023- 30.09.2024

Codulproiectului: C3I1A0122000574

 

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”.

https://mfe.gov.ro/pnrr/        (https://www.facebook.com/PNRROficial/)

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

 

 

One thought on “Comunicat de presă: ,,Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în comuna Drăgușeni, județul Botoșani”

  1. nu va e rusine sa sifonati banii pe fel de fel de gaselnite ? oamenii nu au apa potabila si voi chetuiti banii pe excrocheerii financiare ?? C.J SE AUDE??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *