VIDEO Cum arată vacanța perfectă pentru o fată din Botoșani, pasionată de ciobănie.„Eu, venind cu surorile mele la greblat, strângem foarte multe amintiri”

Corina este o tânără de 15 ani din județul Botoșani, care are grijă de oi alături de părinții săi, crescători cu o veche tradiție în județ. Familia Chelariu din comuna Santa Mare, sat Rânghilești, are un efectiv de 370 de oi din rasa Karakul. Deși mai are patru surori, doar ea este pasionată de ciobănie.

La școală, puțini sunt cei care îi înțeleg pasiunea.

„Sunt mulți care nu înțeleg și spun ce e așa de uau? Dar le explic că e mult de muncă, dar e frumos la stână”, a spus, pentru TVR Iași, Corina.

Tânăra ciobăniță are 15 ani și vrea să continue studiile la un liceu din municipiul Botoșani, dar este hotărâtă să păstreze legătura cu animalele. Cel mai mult îi place în vacanță pentru că poate petrece mai mult timp pe dealul unde are stâna.

Sincer, mai bine stau pe dealuri pentru că eu, venind cu surorile mele la greblat, strângem foarte multe amintiri pentru râdem, glumim și facem treabă în același timp și sincer e mai frumos aici în loc să mă duc la mare să mă vadă toată lumea și să nu cunosc lumea, mai bine stau aici în locul meu”, spune fata pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *