Peste 7 milioane de lei alocaţi pentru modernizarea unui liceu din Botoşani

clasa fara elevi, scoala,, stiri, botosaniPeste şapte  milioane de lei au fost alocaţi pentru modernizarea unui liceu din municipiul Botoşani. Este vorba de Grup Școlar Petru Rareș, adică de fostul Liceu Agricol, care a porimit fonduri europene pentru reabilitare şi modernizare.

Primăria Botoşani a demarat procedura de achiziţie publică pentru desemnarea firmei de construcţii care să implementeze proiectul  ”Reabilitare și modernizare Grup Școlar Petru Rareș, municipiul Botoșani, județul Botoșani”.

Banii sunt asiguraţi prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4 – Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație si formare.

Unitățile de învățământ sunt proprietatea municipiului Botoșani și sunt administrate de Consiliul Local prin intermediul Primăriei municipiului Botoșani.

Valoarea estimata in suma de 7.306.822,84 lei fara TVA.

Termenul de depunere a ofertelor este de 29 iunie 2023.

Camioane ale armatei, scoase la vânzare la o unitate militară din Botoșani. Vezi cât costă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *