Mai ceva ca-n codru! Botoșăneni amendați de polițiști după un comportament grotesc în Centrul Istoric

Doi botoșăneni au fost amendați de polițiști după un comportament grotesc în Centrul Istoric. Cei doi au fost surprinși, pe 10 iunie, în timp ce consumau alcool pe strada 1 Decembrie și se luau de trecători, jignindu-i.

A fost dispusă sancționarea a două persoane pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeiul public, astfel numitul L.F.M. a fost surprins în jurul orei 09.45, în dreptul imobilului din str. 1 Decembrie nr. 79, consumând băuturi alcoolice și adresând expresii jignitoare trecătorilor, motivat de cele constatate a fost sancținat cu amendă în cuantum de 200 lei potrivit Legii nr. 61/1991. În jurul orei 15.00, în zona imobilului din str. 1 Decembrie nr. 56, numitul F.N. consuma băuturi alcoolice, iar prin comportamentul său crea un sentiment de nesiguranță trecătorilor, polițiștii locali sancționându-l cu amendă în cuantum de 200 lei”; se precizează într-o informare transmisă de Poliția Locală.

De altfel, polițiștii locali au dat amenzi de 7800 lei în perioada 09- 11 iunie. Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice s-a aplicat un număr de 6 sancțiuni contravenționale potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar faptele constatate și sancționate au fost : tulburarea liniștii publice, consumul de alcool, apelarea
la mila trecătorilor, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *