Botoșăneni care se cinsteau în Centrul Istoric, amendați de polițiștii locali

Centrul Vechi din BotosaniS-au cinstit cu alcool în Centrul Istoric, iar acest lucru le-a dăunat și la… buzunare. Pe 9 iunie, polițiștii locali aflați în zona Centrului Istoric l-au surprins pe T.R.I., consumând băuturi alcoolice pe domeniul public alături de o altă persoană.

„Având în vedere cele constatate, s-a procedat la legitimarea si sanctionarea contraventională a celor două persoane cu amendă în cuantum total de 200 lei, potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991. În aceeași zi, tot în zona Centru Istoric a fost sancționat și numitul S.N.L., pentru tulburarea liniștii publice provocată prin strigăte, cu amendă în cuntum de 200 lei conform Legii nr. 61/1991”, precizează polițiștii locali.

De altfel, polițiștii locali au dat amenzi de 7800 lei în perioada 09- 11 iunie.  Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice s-a aplicat un număr de 6 sancțiuni contravenționale potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar faptele constatate și sancționate au fost : tulburarea liniștii publice, consumul de alcool, apelarea
la mila trecătorilor, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *