FOTO! Consultații și investigații gratuite oferite de medici specialiști, timp de două zile, la Botoșani. Peste 1.300 de persoane s-au programat deja

Mai mulți medici specialiști din Botoșani și din țară vor oferi consultații și vor face investigații gratuite, timp de două zile, la Botoșani.

Acțiunea de voluntariat face parte din proiectul “Din Grijă Pentru Tine”, organizat ca un spital de campanie, amenajat în Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipa” din Botoșani, cu 28 de cabinete.

Acesta se desfășoară în perioada 11-12 iunie, între orele 09:00-17:00. Potrivit organizatorilor, peste 1.300  de persoane s-au programat deja, însă vor fi primiți și cei care nu au programare.

Cei înscriși vor beneficia de consultații gratuite pentru specialitățile: cardiologie, gastroenterologie, medicină internă, dermatologie, ORL, oftalmologie, urologie, diabet, nutriție și boli metabolice, reumatologie și altele. Se vor efectua, de asemenea, ecografii mamare, abdomino-pelvine, ecografii Doppler vascular, screening pentru hepatita B și C, screening pentru cancer de col uterin, teste genetice, cursuri de prim ajutor și multe altele.

Sunt specialiști de marcă în chirurgie cardio vasculară, chirurgie generală, reumatologie, cardio interne, testări genetice, ecografie, ORL, ginecologie, etc. Se vor face extrem de multe explorări. Acest tip de voluntariat a avut loc în mai multe orașe mari”, a declarat medicul Nicușor Curteanu, de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani.

„Din grijă pentru tine” este o Campanie organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în parteneriat cu Consiliul Județean Botoșani, Primăria Municipiului Botoșani, Universitatea de Medicină și Farmacie, Științe și Tehnologie ,,George Emil Palade”, Spitalul Județean de Urgență ,,Mavromati”, Spitalul de Recuperare ,,Sf. Gheorghe”, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare Refacere și Ajutor – ADRA, Asociața ,,Ridică-te și Umblă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *