Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri botoșăneni. Aproape 500 de mașini trase pe dreapta

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani-Biroul Rutier, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr.3 Hlipiceni au organizat, pe 9 iunie,  o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

Activitățile s-au desfășurat pe raza municipiului Botoșani și în zonele rurale din competența Biroului Rutier, polițiștii acționând atât în filtre rutiere la ieșirile și intrările în municipiu, cât și pe principalele artere rutiere, atât naționale cât și județene.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 500 de persoane și controlate  480 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale, în valaore de peste 40.000 de lei.

Dintre sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză, pentru abateri ale pietonilor, pentru oprire neregulamentară, pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere, 13 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune în flagrant delict, informeaz[ printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *