FOTO! Unitatea de Asistență Medico-Socială Ștefănești, reabilitată cu 2,4 milioane lei, a fost inaugurată

Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Ștefănești a fost inaugurată, vineri, în prezența administratorul public al județului Botoșani, Cristian Nistor, a unor parlamentari, oficiali guvernamentali, angajați și beneficiari ai instituției.

Cu acest prilej, a fost oficiată și o slujba de sfințire cu mai mulți preoți a noii clădiri a UAMS Ștefănești. Investițiile finanțate de către Consiliul Județean Botoșani la UAMS Ștefănești se ridică la aproximativ 2,4 milioane lei și constau în construirea și dotarea unui nou corp de clădire în care să funcționeze bucătăria și sala de mese, pentru ca beneficiarii să primească cele mai bune servicii de îngrijire.

De asemenea, investiția prevede și un nou sediu administrativ, astfel încât și personalul să aibă cele mai bune condiții de muncă. Investiția de la UAMS Ștefănești a mai presupus și realizarea și dotarea unei spălătorii moderne, care să satisfacă în cel mai înalt grad necesitățile centrului de îngrijire.

La inaugurare administratorul public al județului, Cristian Nistor, a transmis mesajul președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici:

Manifestăm o atenție deosebită pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate beneficiarilor unităților de asistență medico-socială, pentru că ne dorim să creștem calitatea vieții acestor bătrâni. Inaugurarea acestei investiții la UAMS Ștefănești este o etapă a unui plan de investiții complex pe care Consiliul Județean Botoșani îl are în implementare în domeniul social. Obiectivul nostru, al Consiliului Județean, este să finalizăm investițiile în curs și să demarăm altele noi, pentru că suntem datori să asigurăm cele mai bune condiții seniorilor aflați în grija personalului unităților de asistență medico-socială din subordinea Consiliului Județean”. Investiția de la UAMS Ștefănești nu este singulară, lucrări de modernizare fiind pe final și la UAMS Mihăileni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *