FOTO Cum au devenit doi polițiști din Botoșani „îngeri” pentru o fetiță de trei ani. „Nu cred că am mai întâlnit oameni atât de buni și calzi și dispuși să ajute”

Andrei și Antonio, doi polițiști botoșăneni, au devenit „îngeri”, pentru micuța Ștefania.  În noaptea de 8 spre 9 iunie, în jurul orei 03:30, Andrei și Antonio, polițiști in cadrul Biroul Rutier, se aflau în serviciul de patrulare și monitorizare a traficului rutier, când au fost anunțați că în localitatea Nicșeni, s-a produs un accident de circulație.

Cei doi au ajuns în scurt timp la locul indicat, unde au găsit un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părții carosabile.

Miraculos, conducătoarea auto, o tânără de 27 de ani și fetița sa, de 3 ani, s-au ales doar cu o sperietură si au reușit să iasă singure din autoturism. Acestea se îndreptau spre aeroportul din Iași, când, într-o curbă, au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat.

Deși erau foarte speriate, Andrei și Antonio au reușit să le calmeze și să se împrietenească cu fetița, asigurând-o că este în siguranță și o să aibă grijă de ea, iar aceasta i-a numit „îngeri”, pentru că îngerii au grijă de copii.

Apoi, pentru că nu aveau alt mijloc de transport, cele două au fost conduse până în municipiul Botoșani, de unde și-au continuat deplasarea, reușind să ajungă, cu bine, la destinație.

Femeia le-a transmis polițiștilor că nu avea o părere foarte bună despre ei, însă, acum a fost impresionată de modul în care s-au comportat și pentru faptul că au ajutat-o.

„Nu cred că am mai întâlnit oameni atât de buni și calzi și dispuși să ajute„, sunt cuvintele mamei.

 

FOTO Accident la Botoșani! O mamă și fetița ei s-au răsturnat cu mașina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *