Un tânăr din Botoșani a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție. Nu avea voie să se apropie de locuința tatălui său

foto arhiva

Un tânăr din Botoșani a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție. Joi, 8 iunie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 36 de ani, din comuna Vorona, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, la data de 7 iunie 2023, acesta s-ar fi deplasat la locuința tatălui său, față de care avea interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 200 de metri, stabilită prin ordin de protecție emis de o instanță de judecată.

Având în vedere faptul că nu era prima încălcare a ordinului de protecție emis de instanța de judecată, față de bărbatul, de 36 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani”, a precizat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *