Percheziții domiciliare la Botoșani. Au fost date amenzi de peste 15.000 de lei

Polițiștii au aplicat sancțiuni de peste 15.000 de lei în urma unor percheziții domiciliare. Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea a 11 infracțiuni de practicare a vânătorii cu lațuri, ogari sau metiși de ogari, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

”În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Totodată, au fost identificate 7 exemplare canine din rasa ogar și metis de ogar, pentru care nu erau îndeplinite condițiile prevăzute de lege, fiind aplicate proprietarilor acestora, sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei”, a precizat Delia Nenișcu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus, urmând ca la finalizarea cercetările să fie dispuse măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *