FOTO & VIDEO Nenorocire! Tânără de 24 de ani, din Botoșani, moartă în accidentul de pe DN 17. Gianina a decedat pe loc

O tânără de 24 de ani, din județul Botoșani, a murit în cumplitul accident care a avut loc marți dimineață, pe drumul naţional DN 17, la ieșire din localitatea Ilișești din județul Suceava. Gianina-Cătălina, din comuna Trușești, se afla într-un autoturism Ford, care a intrat într-un TIR. Botoșăneanca a decedat pe loc.

Cum s-a produs nenorocirea

Andrei L., de 25 ani din comuna suceveană Boroaia, se deplasa cu autoturismul Ford, din Danemarca, pe DN17, având direcția de deplasare Păltinoasa – Ilișești.

La un moment dat, probabil pe fondul oboselii, a adormit la volan, a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală ușoară cu autoturismul marca Audi condus regulamentar de către Florin B., de 20 ani din comuna suceveană Adâncata, și ulterior în coliziune frontală cu autoutilitara Iveco condusă, de asemenea, regulamentar, de către  Iulian A. de 30 ani din comuna suceveană Dumbraveni.

În urma impactului, Cătălina a suferit leziuni în urma cărora a survenit decesul, iar conducătorul auto a suferit leziuni pentru care a fost nevoie de intervenția unui echipaj medical. A fost resuscitat, dar din păcate a decedat și el. Ceilalți doi șoferi au fost testați cu aparatele etilotest rezultatele fiind negative. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

La faţa locului s-au deplasat numeroase echipaje de ambulanţă, poliţie şi pompieri, care au intervenit pentru a încerca să salveze victimele.

Stirea iniţială

O tragedie rutieră a avut loc marți dimineață, în localitatea suceveană Ilișești. Doi tineri au murit după ciocnirea dintre două mașini și un camion.

Sunt cinci persoane implicate, iar doua dintre acestea au ramas incarcerate. Intervin pompierii militari, cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ. Cele doua victime incarcerate sunt in stare de inconstienta”, precizau reprezentanții ISU Suceava.

Victimele, scoase moarte din maşină

Impactul dintre autoturismul Ford şi camion a fost unul extrem de violent. Din nefericire, ambele victime din Ford, care au rămas încarcerate, au fost declarate decedate. Alte două persoane, pasagere în celălalt autoturism au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

„Astfel, in autocamion se afla soferul, care nu necesita ingrijiri medicale. Intr-unul dintre autoturisme se aflau cele doua persoane incarcerate, iar in cea de-a treia masina implicata, se aflau alte doua persoane, care nu necesita transport la spital. 2 persoane decedate si 3 care nu necesita transport la spital”, precizează ISU.

Cele doua persoane decedate – o femeie si un barbat, cu varste aproximativ 24, respectiv, 25 de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *