Meteorologii au anunțat cum va fi vremea până pe 3 iulie. Prognoza meteo

foto adevarul

Vești proaste pentru cei care și-au planificat vacanța în perioada următoare! Prognoza meteo actualizată pentru perioada 5 iunie – 3 iulie 2023. Meteorologii anunță vreme apropiată de normalul perioadei în primă săptămână prognozată, pentru ca, în a doua săptămână, temperaturile să scadă din nou. Cantitățile de ploi vor fi excedentare însă în mai multe zone ale țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 05.06.2023 – 12.06.2023

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, dar mai ales în zona Munților Apuseni, iar în rest va fi deficitar.

Prognoza meteo pentru săptămâna 12.06.2023 – 19.06.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sud-estice și sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general deficitare.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19.06.2023 – 26.06.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.06.2023 – 03.07.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, potrivit Antena 3 CNN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *