Inspectorul general al IȘJ: La Botoșani nu avem situații excepționale. Nu sunt foarte multe cadre didactice în grevă pentru a bloca sistemul

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Bogdan Suruciuc, a declarat, luni, pentru BotosaniNews, că sunt profesori care au renunțat la grevă și că situația de la nivelul județului nu este una critică în ceea ce privește personalul.

Potrivit sursei citate, din cei 6570 de angajați din învățământul botoșănean, marți vor fi în grevă în jur de 2.700, din care 2.300 sunt cadre didactice.

Copiii vin la școală cum li se comunică la nivelul unității, cu orare adaptate. La Botoșani nu avem situații excepționale. Nu sunt foarte multe cadre didactice în grevă pentru a bloca sistemul. În această perioadă se desfășoară și inspecțiile la clasă pentru concursul de titularizare și sunt profesori pentru a asigura inspecțiile”, a precizat Bogdan Suruciuc.

Șeful IȘJ Botoșani spune că cel mai probabil  marți se va lua o decizie la nivel central vizavi de încheierea anului școlar și de examenele naționale care urmează, funcție și de numărul greviștilor.

One thought on “Inspectorul general al IȘJ: La Botoșani nu avem situații excepționale. Nu sunt foarte multe cadre didactice în grevă pentru a bloca sistemul

  1. zii lu suruciuc așa din partea profesorilor… dute și te pișe bai acesta…greva continua și vom câștiga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *