FOTO! Patru premii obținute de Ansamblul de cântece și dansuri populare “Mugurelul-Mărgineanca” de la Clubul Copiilor Dorohoi

Ansamblul de cântece și dansuri populare “Mugurelul-Mărgineanca” de la Clubul Copiilor Dorohoi a obținut premii importante la mai multe concursuri din țară.

Sub conducerea muzicală a profesorului Marcel Dupu și coregrafia maestrului coregraf Valentin Rău, ansamblul a obținut, în acest weekend, 3 premii I și un premiu III, anunță inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Bogdan Suruciuc.

Este vorba de Trofeul Festivalului Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret “Am fost, ș-om fi”, ediția a XXV-a, Sighetu Marmației și Trofeul Festivalului Național de cântece și dansuri tradiționale – “Hori și joc în Maramureș” din cadrul Proiectului Național “ENROLL FOR FUN”, ediția a V-a.

De asemenea, ansamblul a mai obținut  Premiul I pentru Grup Vocal Botoșani, secțiunea Grup Vocal;  Premiul I pentru Ionescu Rareș, secțiune Solist Instrumentist și Premiul III pentru Ionescu Rareș și Sandu Cosmin, secțiunea Solist Instrumentist-Duet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *