FOTO Mizerie de nedescris lăsată de localnici într-un parc din județul Botoșani. „Cum arată civilizația la unii cetățeni”arată

Unii oameni pur și simplu au uitat ce înseamnă civilizația și ajung să transforme locurile publice în adevărate ghene de gunoi. Ba mai mult decât atât, unii consumă și băuturi alcoolice în spațiile amenajate pentru relaxarea persoanelor de toate vârstele, mai ales a copiilor.

Este vorba despre zona Parcului Grădina de Vară de pe Strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi. Oamenii aruncă hârtii pe jos, coji de semințe, dar și alte mizerii.

„Cum arată civilizația la unii cetățeni care stau în parc. Mulți locuitori spun că acest parc este un „sat fără câini”, se servesc băuturi alcoolice la orice oră din zi și în urma lor rămâne dezastrul. Acest parc se află la aproximativ 150 de metri de Poliția Locală a Municipiului Dorohoi. Parcul este monitorizat video doar de două camere, una focalizează partea unde se dau copiii în scrânciob, iar cealaltă cameră focalizează o bucată mică din aleea parcului”, spune un localnic, nemulțumit că nu se iau măsuri împotriva celor „certați” cu bunul simț.

Iată cum arăta parcul sâmbătă:

One thought on “FOTO Mizerie de nedescris lăsată de localnici într-un parc din județul Botoșani. „Cum arată civilizația la unii cetățeni”arată

  1. PRESA IA INTRBA TU DE CAND NU AU RIDICAT GUNOIUL ?? ASA NU ARATI CA SE RIDICA
    GUNOIUL ODATA PE SAPTAMANA.. RUSINE PRIMARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *