Greva profesorilor întinde la maxim nervii părinților și ai elevilor – Petiție online pentru organizarea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat 2023

greva generala profesoriScandalul grevei profesorilor pare să fie departe de sfârșit. Nimeni nu știe dacă examenele de Bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi sau nu amânate. Iar speranțele ministrului Educației, că săptămâna viitoare elevii se vor întoarce în bănci, sunt spulberate de declarațiile sindicaliștilor, care anunță că protestele vor continua. Nervii întinși la maxim au dus, în ultimele zile, la amenințări cu moartea adresate sindicaliștilor și la un incident violent în cancelaria unui liceu din Sibiu.

O petiție online care cere organizarea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat 2023 la datele fixate până acum a fost lansată de părinți de elevi în clasele a VIII-a și a XII-a.

Părinții elevilor din anii terminali, respectiv clasele a VIII-a și a XII-a, respectă dreptul cadrelor didactice la grevă, dar cer susținerea examenelor de Evaluare Națională, respectiv Bacalaureat, la datele stabilite de Ministerul Educației”, se arata în petiția lansată online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *