Tânăra din Botoșani, actriță în telenovele, care a fost la un pas de corigență. „Singura chestie care m-a traumatizat în perioada aia era școala”

De Ziua Copilului, botoșăneanca Cristina Ciobănașu a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, unde a spus o mulțime de povești emoționante, printre care și cum a ajuns, de fapt, la Dansez pentru tine. Avea doar 12 ani atunci când faima avea să o lovească din plin, dar norocul său a fost că a avut parte de un ajutor neașteptat. Pe de altă parte, participarea la emisiune a afectat-o profund. Abia acum, adult fiind, poate conștientiza ce s-a întâmplat atunci când a făcut primii pași în carieră, scrie cancan.ro.

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Antena 1 și fiica adoptivă a Ruxandrei Ion. Înainte de a fi vedeta de astăzi era, așa cum spune chiar ea, o fată simplă, de 12 ani, din Botoșani. Părinții săi munceau din greu, iar ea stătea mai mult cu bunica, ființa care i-a insuflat iubire pentru artă. Încă de când era mică, a început să cânte atât la instrument, cât și din voce.

Știind ce copil extraordinar este, primarul orașului a vorbit cu castingul de la Dansez pentru tine. Astfel, ea a fost văzută de o țară întreagă. În sezonul 5, ea a fost unul dintre cei 8 copii selectați pentru care vedetele din sezoanele anterioare dansau.

„Eu sunt dintr-un sat de pe lângă Botoșani din Moldova, Vorona Mare se numește, unde am locuit până la 12 ani, împreună cu părinții mei biologici și fratele meu biologic. Povestea copilăriei mele a fost, cumva, că mai mult bunica s-a ocupat de noi pentru că mama și tata munceau și stăteau în Botoșani în timpul săptămânii. Veneau să ne viziteze doar în weeekend-uri, când aveau libere. Pentru că bunica a fost întotdeauna fascinată de zona artistică, ne-a îndrumat și pe noi să facem ceva în sensul ăsta. Mie mi-au pus vioara în mână la 6 ani, am făcut ore până la 10 ani. Am învățat să mai cânt la nai, caval, locarină și fluier. Când aveam 11 ani, cântam muzică populară și cochetam cu instrumentul nai”, a spus Cristina Ciobănașu în podcastul lui Radu Țibulcă.

Cum a fost afectată de Dansez pentru tine

Faima are și efecte neplăcute. Unul dintre ele, pentru Cristina Ciobănașu, a fost că timp de două luni, a fost nevoită să stea și să învețe aproape de platourile de filmare. Astfel, discrepanțele dintre școli o aduseseră aproape de situația de corigență. Șocant, dat fiind faptul că ea a fost mereu o elevă exemplară.

„Singura chestie care m-a traumatizat în perioada aia era școala pentru că m-au mutat două luni, cât a durat emisiunea, la o școală din Mogoșoaia. Am stat singură, cu Cristina, concurenta care a dansat pentru mine. A fost puțin traumatizant pentru că m-am rupt de mediul meu în care mă simțeam bine, de școala mea, de prietenii mei (…) Eram clasa a V-a și era cât pe ce să rămân corigentă la câteva materii”, a adăugat artista în podcastul Vin de-o poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *