FOTO & VIDEO! Peste 20 de copii, care provin din mai multe familii din județ, au petrecut, vineri, alături de polițiști

Vineri, 2 iunie 2023, peste 20 de copiii au avut parte de clipe de neuitat alături de idolii lor, polițiștii botoșăneni. Copiii, care provin din mai multe familii din județ, au avut parte de o după-amiază pe care cu siguranță o vor ține minte.

Într-un cadru de poveste, oferit de Unik Land Botoșani, cei mici, împreună cu polițiștii din mai multe structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, s-au întâlnit cu personaje din povești, s-au jucat, au cântat, au dansat și au avut parte de o după-amiază plină de surprize.

Pe lângă activitățile distractive, copiii, cu vârste între 4 și 15 ani, au primit jucării și dulciuri, apoi, la finalul evenimentului au plecat acasă cu o mulțime de amintiri dulci. Pe lângă acestea fiecare copil a primit la final câte o fotografie care să îi amintească de această zi specială. Cu toții au plecat spre case cu zâmbete largi pe chip, după ce s-au întâlnit cu cei pe care îi puteau admira doar când îi vedeau în misiuni”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *