FOTO! O individă a furat un telefon mobil de 3.000 lei, în timpul unui spectacol oferit de Ziua Copilului. Botoșăneanca a fost imediat prinsă

O femeie a profitat de îmbulzeala de la spectacolul oferit de Ziua Copilului, la Dorohoi, și a furat telefonul unei persoane. Hoața a fost prinsă imediat de jandarmi.

Joi seară, jandarmii care au asigurat ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Dorohoi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, au constatat o faptă de natură penală, respectiv un furt.

Incidentul s-a petrecut la ora 23.00 și a avut ca protagonistă o femeie, care a sustras telefonul unei participante la spectacolul din fața clădirii primăriei.

Păgubita a reținut semnalmentele femeii și s-a adresat unui echipaj de jandarmerie, care, în urma verificărilor efectuate, a identificat autoarea și a recuperat telefonul în valoare de aproximativ 3000 de lei”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *