FOTO! Tânăr de 17 ani, prins cu un cuțit în buzunar, la manifestările organizate de Ziua Copilului. Ce explicație le-a dat jandarmilor botoșăneni

Un adolescent de 17 ani a fost prins cu un cuțit asupra sa, la manifestările organizate de Ziua Copilului, la Dorohoi.

În jurul orei 21.00, jandarmii au observat cum din buzunarul unui tânăr ieșea un mâner de cuțit, motiv pentru care l-au scos din mulțime și l-au condus la autospeciala de serviciu, unde au efectuat și controlul corporal al acestuia.

Din discuțiile cu băiatul în vârstă de 17 ani a reieșit că luase cuțitul la el pentru autoapărare. Atragem atenția participanților la manifestările publice că portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase la adunări publice, manifestări cultural-artistice, sportive, în locuri special amenajate și autorizate pentru distracție ori agrement sau în mijloace de transport în comun constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă. De asemenea, recomandăm participanților să solicite intervenția jandarmilor în cazul în care observă persoane ce au asupra lor astfel de obiecte periculoase, să aibă grijă de bunurile de valoare aflate asupra lor și, nu în ultimul rând, să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al I nspectoratului de Jandarmi Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *