FOTO Locuitorii de pe o stradă din Botoșani nu mai pot să intre cu mașinile în curți. Au sesizat Primăria

Locuitorii de pe o stradă din municipiul Botoșani se află în imposibilitatea de a intra sau ieși cu mașinile din curți, în urma unor lucrări de amenajare a trotuarelor. Este vorba de cetățenii care stau pe strada Adrian Adamiu, care nu mai pot să utilizeze mașinile pentru ca bordurile montate pe strada lor sunt mai înalte decât ar fi trebui sa fie.

Oamenii se plâng că investiția de reabilitare a străzii și de reamenajare a trotuarelor nu ține cont de realitatea faptică.

„Noi suntem cetățeni ai acestui municipiu, ne plătim taxele și impozitele la timp și ei ne-au creat discomfort. Au fost ieri două doamne de la Primărie și au găsit soluția: tăiați din poartă sau ridicați poarta mai sus”, susține Teofil Popescu, unul dintre locuitorii de pe stradă„

Oamenii ăștia au mașini. Să văd și eu cum intră sau ies cu mașinile”, a spus un alt localnic.

Primarul Cosmin Andrei susține că investiția se realizează din fonduri europene și trebuie respectat proiectul tehnic. Eș dă asigurări că la finalul lucrărilor, totul va fi în regulă.

Avem o serie de rigori care decurg din proiectul tehnic. Înțeleg că sunt o serie de cetățeni care au solicitări în ceea ce privește accesul către proprietăți. Le transmit că vom rezolva și doleanțele lor, micile corecții pe care trebuie să le facem, pentru că am prevăzut sume suplimentare în bugetul local pentru lucrările neeligibile, tocmai pentru a completa suprafața de asfalt până la proprietățile lor”, a spus Andrei..

Totemuri noi construite în comuna Mihai Eminescu. „Anual ne calcă pragul sute de turiști”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *