FOTO & VIDEO! Concurs cu premii organizat de jandarmii botoșăneni, de Ziua Copilului

Peste 100 de copii au participat, joi, la concursul organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean, în fața Cercului Militar Județean.

A fost un traseu aplicativ cu alergare printre jaloane și pe cauciucuri, sărituri peste obstacole, rostogoliri, aruncări la ținte, mers în echilibru cu greutăți.

Se spune că fiecare vârstă are farmecul ei, dar că vârsta copilăriei este minunată și o păstrăm în suflet pentru tot restul vieții. Din acest motiv, am pregătit în această după-amiază un concurs – traseu aplicativ pentru copii, împreună cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani. Dacă ne-a bucurat azi ceva, cu siguranță a fost numărul mare de copii care s-a înscris la cele două categorii de vârstă, emoția pe care ne-au transmis-o și nouă, precum și competitivitatea de care au dat dovadă, în pofida soarelui arzător. Peste 100 de copii au parcurs integral traseul, dând dovadă de o determinare extraordinară, iar cei mai buni dintre ei au fost premiați la sfârșitul concursului”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Premiile au fost o surpriză plăcută pentru câștigători și au constat în căști wireless pentru locul III, smartwatch pentru locul II și tabletă pentru ocupanții locului I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *