Produsul retras de urgență dintr-un cunoscut magazin. Alertă: e periculos pentru sănătatea ta

Lanțul dm drogerie markt a anunțat retragerea de urgență a unui produs din magazin. Reprezentanții își îndeamnă toți clienții care l-au cumpărat să nu îl mai utilizeze și să îl distrugă sau să îl returneze la magazinul de unde a fost achiziționat pentru o rambursare. Magazinul dm drogerie markt a anunțat retragerea de urgență a unui produs cosmetic de pe piață. Este vorba despre Essence Camouflage + Matt concealer, în nuanța 50, pe care reprezentanții lanțului îl recheamă în magazine.

Reprezentanții companiei au precizat, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că în urma unor controale, s-a descoperit că anumite loturi ale produsului essence Camouflage+ Matt concealer în nuanța 50 (warm toast) au o contaminare biologică care poate provoca boli grave. Mai exact, este vorba de loturile 0DBCB și 0DBCA.

„Important! Stimați clienți, sănătatea și siguranța consumatorilor noștri reprezintă prioritatea noastră principală. Prin urmare, am decis să emitem această rechemare și vă rugăm să nu mai utilizați produsul essence CAMOUFLAGE + MATT concealer în nuanța 50 din loturile afectate. Vă rugăm să-l distrugeți sau să-l returnați la magazinul de unde l-ați achiziționat pentru o rambursare. În cadrul unor controale de calitate, s-a descoperit că loturile 0DBCB și 0DBCA ale produsului essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer în nuanța 50 (warm toast), au o contaminare microbiologică. A fost detectată o bacterie de apă și de mediu care poate provoca boli în anumite circumstanțe, în special la persoanele imunocompromise.”, este anunțul important făcut de dm drogerie markt România.

Celelalte produse din gama Essence nu sunt afectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *