Cât va sta în Penitenciarul Botoșani tatăl care şi-a pozat copilul cu ştreangul de gât

Vasile Duduman, tatăl care şi-a fotografiat băieţelul cu un ştreang de gât, va face puşcărie. El a primit o condamnare cu executare. El a fost ridicat deja de poliţişti de la domiciliul său din Siret şi dus la Penitenciarul din Botoşani. Vasile Duduman a primit o condamnare de 3 ani, 5 luni și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ”violență în familie” și ”neexecutarea sancțiunilor penale”. Pentru că decizia nu a fost atacată, a rămas definitivă.

La începutul lunii septembrie 2019, Duduman şi-a fotografiat băieţelul cu un ştreang în jurul gâtului, după care i-a trimis imaginea fostei sale iubite, spunându-i că a omorât copilul. Femeia a fugit repede la Poliţie şi însoţită de oamenii legii s-a dus acasă la Duduman, unde a constatat că micuţul era în viaţă. Fosta iubită a lui Dudman, Cristina Georgiana Tcaci, de 20 de ani, a decis să pună capăt relaţiei cu bărbatul de 32 de ani, în urmă cu un an. Femeia s-a mutat acasă la părinţii ei cu tot cu băieţelul său. A luat această decizie după ce a fost bătută de mai multe ori. Bărbatul nu a acceptat situaţia şi a continuat să-i facă viaţa un calvar.

„A venit de la muncă din străinătate şi a vrut să-şi vadă copilul. Eu m-am opus, dar Poliţia mi-a spus că el poate să ia copilul prin termeni legali. L-am lăsat să stea cu copilul o oră. Când mi-a trimis poza mi-a spus că l-a omorât. M-am dus la Poliţie şi apoi la el acasă şi, din fericire, copilul era bine”, a declarat Cristina Georgiana Tcaci pentru „Adevărul”, în 2019.

Femeia s-a adresat Judecătoriei Rădăuţi, solicitând emiterea unui ordin de protecţie, lucru care s-a şi întâmplat. Decizia judecătorului nu l-a determinat pe Duduman să se liniştească, dimpotrivă. El a încălcat ordinul de restricţie, a continuat să-şi ameninţe fosta iubită, ba chiar a oprit-o pe stradă şi i-a spus că o omoară şi i-a distrus telefonul mobil. O zi mai târziu a intrat în magazinul în care lucrează femeia, a continuat să o agreseze verbal şi a aruncat cu telefonul în ea. Atunci a intervenit un client al magazinului şi l-a scos afară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *