Parcările cu parcometre din municipiul Botoșani, luate la verificat de polițiștii locali. Mai multe mașini au fost blocate

foto arhiva

Polițiștii locali botoșăneni, împreună cu angajații societății Eltrans au acționat, pe 30 mai, în parcările prevăzute cu parcometre pentru identificarea conducătorilor auto care nu achită taxa pentru parcare sau care nu respectă perioada pentru care au achitat taxa.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Botoșani, au fost identificate cinci autoturisme pe bordul cărora nu era afișată dovada achitării taxei, motiv pentru care s-a aplicat măsura blocării acestora.

”. Pentru nerespectarea prevederilor H.C.L. nr. 292/2017 au fost aplicate șapte sancțiuni, din care trei cu amendă în valoare totală de 800 și patru cu avertisment scris, iar potrivit O.U.G. nr. 195/2002 – au fost aplicate șase sancțiuni, din care trei cu amendă în valoare de 870 lei și 6 puncte penalizare, iar 3 cu avertisment scris și 6 puncte penalizare”, transmite Poliția Locală.

De asemenea, polițiștii locali au intervenit și pe Bulevardul Mihai Eminescu pentru identificarea proprietarilor a șapte autoturisme parcate pe carosabilul aflat în lucru, în vederea relocării, pentru buna desfășurarea a activităților de reamenajare. Polițiștii locali au mai aplicat informări pe autoturismele parcate pe strada Primăverii, tronson strada George Enescu-strada Sucevei, cu privire la faptul că se vor efectua lucrări de marcare a carosabilului, fiind necesară eliberarea zonei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *