Un tânăr din municipiul Botoșani a chefuit cu muzică dată la maxim, strigând de la geam cuvinte obscene. Cât l-a costat distracția

Un botoșănean a chefuit cu muzică dată la maxim, în timpul nopții, strigând de la geam cuvinte obscene. S-a întâmplat marți, 30 mai, în jurul orei 22.40, la fața locului intervenind un echipaj de la Poliția Locală.

Ca urmare a sesizării cetățenilor ce se reclamau faptul că un vecin ascultă muzică la un volum ridicat, un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat pe strada Bucovina nr. 17, unde a constatat că numitul F.A., în vârstă de 23 ani, fiind în avansată stare de ebrietate, deschisese geamul apartamentului pentru ca muzica ce o asculta să se audă și pe stradă și totodata striga de la geam, folosind cuvinte obscene și deranjând liniștea publică”, susțin reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

Deși polițiștii locali i-au solicitat să reducă volumul muzicii, acesta a refuzat, manifestându-se gălăgios, adresând injurii și expresii jignitoare vecinilor. Tânărul a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice cu 1500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *